به زودی می توانید داده های پیگیری موقعیت مکانی Google خود را حذف کنید

تنها در دو هفته ، Google قصد دارد ویژگی خصوصی جدیدی را حفظ کند که به صورت دستی به شما امکان می دهد داده های ردیابی مکان ذخیره شده توسط موتور جستجو را حذف کنید. حذف خودکار ویژگی سابقه موقعیت مکانی شما اجازه می دهد تا آنچه را که می خواهید با موتور جستجو به اشتراک بگذارید کنترل کنید. اطلاعات بیشتر در مورد آن را در زیر بخوانید.


ویژگی حفظ حریم خصوصی جدید Google تاریخچه را حذف می کند

به زودی می توانید داده های پیگیری موقعیت مکانی Google خود را حذف کنید

دلیل پشت ویژگی جدید

داشتن برنامه ها ، موتور جستجو و مرورگرها اطلاعاتی راجع به شما می تواند بسیار نگران کننده باشد. ناامید کننده تر است که بدانید حتی وقتی ویژگی تنظیم مکان را غیرفعال می کنید ، Google همچنان می تواند شما را ردیابی کند. بسیاری از برنامه های Google نیز مسئول جمع آوری داده ها درباره شما هستند. به همین دلایل ، کاربران درخواست هایی را برای ساده کردن فرایند مدیریت داده خود صادر کرده اند. در پاسخ به درخواست های آنها ، این شرکت اعلام کرد که این یک ویژگی جدید را ارائه می دهد که به آنها کمک می کند تا داده های خود را به طور موثرتری مدیریت کنند. کاربران می توانند بعد از گذشت 3 یا 18 ماه ، اطلاعات مکان و فعالیت خود را به طور خودکار حذف کنند.

ویژگی جدید Google چه کاری انجام می دهد?

ویژگی جدید Google برای حساب Google شما این امکان را به شما می دهد تا بعد از یک دوره زمانی مهم و به طور خودکار داده های سابقه موقعیت مکانی و وب و برنامه فعالیت خود را حذف کنید ، و این بعد از سه یا 18 ماه است. این ویژگی به شما کمک می کند داده ها را بعد از این مدت حذف کنید و سپس به صورت عادی پاک می شود.

سال گذشته ، موتور جستجو درگیر رقابت های داغ در مورد ردیابی موقعیت مکانی آن بود که ظاهراً حتی در صورت خاموش بودن تنظیمات سابقه موقعیت مکانی ، همچنان شما را ردیابی می کند. تنها راهی که بتوانید از موقعیت مکانی خود جلوگیری کنید پیگیری می شود همچنین با خاموش کردن تنظیمات “فعالیت وب و برنامه” است. در اصل ، این ویژگی برای تاریخچه موقعیت مکانی و داده های فعالیت وب و برنامه ها طراحی شده است. با ویژگی جدید Google ، می توانید داده ها را برای هر دو تنظیمات حذف کنید. این بدان معنی است که تمام داده های سابقه موقعیت مکانی شما دیگر در اختیار Google قرار نمی گیرند. 

چگونه وب را خاموش کنیم & فعالیت برنامه

برای یادگیری چگونگی خاموش کردن وب ، مراحل زیر را دنبال کنید & فعالیت برنامه در سیستم عامل های مختلف.

برای کاربران اندرویدی

  1. قابل اعتماد و متخصص تنظیمات Google
  2. دسترسی حساب کاربری گوگل > داده ها & شخصی > وب & فعالیت برنامه
  3. خاموش کردن وب & فعالیت برنامه

برای کاربران iOS

  1. وارد حساب Google خود در یک مرورگر شوید
  2. دسترسی به شما تنظیمات حساب در یک مرورگر: حساب کاربری گوگل > اطلاعات شخصی & حریم خصوصی > به فعالیت من بروید > کنترل فعالیت < وب & فعالیت برنامه.
  3. خاموش کردن وب & فعالیت برنامه.

اطلاعات بیشتر در مورد ویژگی

ویژگی جدید Google به سابقه مرور کاربر در Chrome و داده های برنامه و ویژگی Google Discover برای Android گسترش خواهد یافت. با این حال ، گوگل هنوز تأیید نمی کند که ویژگی حذف خودکار در محصولات خود تا چه اندازه گسترش دارد. اما مسلم است که این ویژگی باید برای خدماتی که از ورود Google شما استفاده می کنند اعمال شود.

این شرکت در حال حاضر ابزارهایی را تنظیم کرده است که می توانند داده های فعالیت یا مکان را فعال یا غیرفعال کنند. اگرچه کاربران هنوز هم می توانند داده های خود را به صورت دستی حذف کنند ، اما بسیار زمان بر است. این ویژگی جدید احتمالاً هنوز به برنامه های Google اجازه می دهد تا نیازهای کاربران را برآورده سازند. همچنین داده های آنها را در یک بازه زمانی معقول پاک می کند. در حالی که Google پیگیری برخی از فعالیتهای شما می تواند مرور شما را در لحظه راحت تر کند ، هیچ کس نمی خواهد که داده های طولانی مدت در اطراف شما باشد..

چرا Google شما را ردیابی می کند?

در حالی که ممکن است تعجب کنید که چه چیزی در Google برای پیگیری موقعیت مکانی شما وجود دارد ، این شرکت در معرض خطر است. سودآوری یکی از عوامل اصلی است. دلیل اصلی وسواس Google برای ردیابی مکان داده ها است. هرچه داده های بیشتری از Google به دست بیاید ، می تواند از آن به نفع خود استفاده کند. این شرکت می تواند با فروش اطلاعات کاربران ، فرصت های تبلیغاتی بهتری را در اختیار شرکت ها قرار دهد. در واقع ، خود گوگل اظهار داشته است که از پرونده های مکان ذخیره شده در تنظیمات “فعالیت من” برای هدف قرار دادن تبلیغات استفاده می شود. خریداران آگهی این امکان را دارند که مکانهای خاص را هدف قرار دهند. اما ، آنها برای انجام این کار مجبورند مبلغ سنگینی را به Google پرداخت کنند.

نظرات Google

سخنگوی گوگل در ایمیلی اظهار داشت که این شرکت بر اساس ترجیحات کاربران در مورد بازه های زمانی 3- و 18 ماه توافق کرده است. شرکت چنین بازه های زمانی را انتخاب کرد زیرا داده ها می توانند نماینده یک فصل سه ماهه یا چند فصل باشند. گوگل گفت این ویژگی ابتدا برای داده های مکان وارد می شود. سپس ، “در هفته های آینده به داده های وب و برنامه ها گسترش می یابد.

اختلاف جمع آوری داده های Google

برخی از سازمان های اروپایی اتحاد کرده اند و علیه آن شکایت کرده اند ردیابی موقعیت مکانی Google. آنها موفق شدند این کار را با کمک مقامات محلی حفاظت از داده های GDPR انجام دهند. این شکایات حاکی از آن است که گوگل با استفاده از فناوری های مختلف ، کاربران را مجبور به استفاده از سیستم های ردیابی موقعیت مکانی خود می کند. کاربران آنلاین قبلاً از نحوه استفاده Google از “سابقه موقعیت مکانی” و “وب” آگاه هستند & ویژگی فعالیت برنامه برای جمع آوری داده های مبتنی بر مکان.

با این حال ، تحقیقات Forbrukerradet نروژ اظهار داشت که Google از سایر تکنیک های دستکاری استفاده می کند که کاربران را به سمت ترک ویژگی های ردیابی موقعیت مکانی سوق می دهد. این تکنیک ها شامل تنظیمات پیش فرض پنهان ، جریان فریبنده کلیک ، مجوز برنامه و تنظیمات همیشه روشن است. اگر GDPR به نفع 7 سازمان پاسخ دهد ، Google مجازات جریمه زیادی خواهد داشت. در دفاع از شرکت ، ردیابی به طور پیش فرض بر روی سیستم های آنها خاموش است و هر روش پیگیری فعال در هر زمان معطلی متوقف می شود.

ویژگی حفظ حریم خصوصی جدید Google تاریخچه را حذف می کند – نتیجه گیری

آیا این ویژگی جدید با توجه به سابقه جمع آوری داده های آن ، سابقه Google را پاک خواهد کرد؟ احتمالا نه. با این حال ، این ویژگی هنوز بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. اما ، بیایید با آن روبرو شویم ، جمع آوری داده ها اجتناب ناپذیر است. اگرچه این ویژگی جدید به طور کامل از تمام اطلاعاتی که شرکت جمع آوری می کند ، محافظت نمی کند ، ما مایل به نمایش عکس هستیم.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector